Trygghet & sikkerhet
På Catawiki setter vi stor pris på og verdsetter din tillit. Med dette i tankene ønsker vi å gi deg en plattform som er sikker og som er til å stole på, slik at du kan tilby dine samleobjekter som er unike uten bekymringer. Her er noen av måtene vi kan hjelpe deg til å øke din salgsopplevelse.
Team av interne eksperter
Vårte ekspertteam er fra hele Europa og er alle spesialister i hvert sitt felt. Uansett hva du ønsker å selge, har vi en på huset som kan gi deg gode råd eller svare på spørsmål om verdi eller autentisitet til ditt unike objekt. Har du kostbare objekter du ønsker å selge, kan du legge til en reservasjonspris på objektene. Dette er minimumsprisen du ønsker å selge objektene for.
Trygg og sikker betaling
Alle betalinger på Catawiki går gjennom vår betalingsleverandør Stripe, en av de mest anerkjente og pålitelige betalingsleverandør i verden.Når du har solgt et objekt, vil du ikke bli spurt om å sende objektet før kjøper har overført betalingen sin, for å forsikre at pengene er sikre hele tiden. Takket være vårt fleksible betalingssystem kan du også velge hvor ofte du mottar betalingene dine. Når objekter er betalt, kan du kontakte selger direkte via Catawiki-siden «Solgte objekter». Ta direkte kontakt med selger angående mer informasjon om objekter, eller fraktstatus.
Selge profesjonelt?
Vi gjør det enkelt. Har du en forretning eller selger profesjonelt som en individuell gjennom Catawiki, har vi spesialisert verktøy for å hjelpe deg håndtere inventar og bestillinger, spore salgene og bygge opp et merke som selger.
Provisjonsgebyr
For å være så synlig som mulig, ønsker vi å markere tilleggskostnadene når du selger objekter på Catawiki. Vi krever en provisjons avgift på 12,5% av vinnerbudet, eksklusiv MVA. Til gjengjeld kan partiene dine omfattende promotert gjennom markedskampanjer, bloggen vår og på Facebook, for å nevne noen få. Du vil også motta engelsk oversettelse av objektene dine helt gratis. Om objektene dine ikke blir solgt, blir du ikke belastet en kommisjon.
Bli med i vårt store salgsfellesskap
Med 14 millioner besøkende hver måned, vil ditt spesielle objekt bli eksponert for et stort internasjonalt publikum av samlere og entusiaster.
Success stories
Opprett din gratis selgerkonto
Gjennom Catawiki kan du selge dine spesielle gjenstander til budgivere fra hele verden! Fyll inn dine detaljer for å starte selgerregistreringen din.
Har du en Catawiki-konto? Logg inn