Trygghet & Sikkerhet
På Catawiki er din tillit utrolig viktig for oss. Med dette i tankene streber vi mot å gi deg en plattform som er den sikreste og som er til å stole på for å kjøpe unike og spesielle objekter på nettet. Her er noen måter vi kan gi budgivere en trygg og sikker opplevelse.
Team av interne eksperter
Vårt team av eksperter velger nøye og bekrefter det bestemte objektet som er lagt ut på auksjon på Catawiki. Dette er for å sikre autentisiteten og for å garantere at du byr på objekter du ikke kan kjøpe i noen butikker.
Bekreftet selger og kontosikkerhet
Hver selger har deres egen selgerside, der du kan lese anmeldelser om dem fra tidligere kjøpere. For kostbare objekter, spør vi selger om å gå gjennom et ekstra bekreftelsesskritt. Dette er for å unngå forfalske objekter på plattformen vår. I tillegg har vi vårt eget team med svindel og forfalskningseksperter på Catawiki. Deres jobb er å oppdage mistenkelig aktivitet og løse eventuelle problemer som kan dukke opp eller unngå at de i det hele tatt dukker opp.
Beskyttet betaling
Alle betalinger på Catawiki går gjennom vår betalingsleverandør, Stripe, en av de mest anerkjente og pålitelige betalingsleverandør i verden. Når du betaler for et objekt, vil betalingen holdes igjen til selger bekrefter at objektet er sendt eller er klargjort for avhenting. Dette sikrer at betalingen din er beskyttet til enhver tid. Når du har betalt for et objekt, kan du kontakte selger via Catawiki-siden «Ordredetaljer». Har du spørsmål angående levereingstatus på din bestilling, eller om du ønsker mer informasjon angående frakt, vennligst kontakt selger direkte.
Dedikert team med kundestøtte
Vår erfarne, internasjonale kundestøtte team er alltid klare for å hjelpe deg for det du trenger hjelp med. Går noe galt, vil du få personlig hjelp av en av våre ansatte på kundesenteret. Vi har assistendet som snakker engelsk, nederlandsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og kinesisk..
Tilleggskostnader
Or å være så synlig som mulig, ønsker vi å markere tilleggskostnadene når du kjøper objekter på Catawiki. Samlede utgifter på dine vunne objekter er satt sammen av tre elementer: vinnerbud + fraktkostnader + auksjonsavgift (9% av vinnerbudet). Fraktkostnader er definert av selger og gjelder ikke om du velger å hente objektet. Auksjonsavgiften på 9 % brukes for å sørge for at du får en trygg og sikker plattform, der alle objektene som er på auksjon er godkjent og sjekket av våre eksperter.
Opprett din gratis konto
Hos Catawiki blir du overrasket hver uke med det imponerende utvalget av spesielle gjenstander vi tilbyr. Registrer deg i dag og undersøk våre ukentlige auksjoner kurert av vårt team av spesialiserte eksperter.
Har du en Catawiki-konto? Logg inn