Tjen mer ved å selge på Catawiki sin Klassisk kunst auksjon
Begynn å selge nå
Opprett din gratis selgerkonto
Gjennom Catawiki kan du selge dine spesielle gjenstander til budgivere fra hele verden! Fyll inn dine detaljer for å starte selgerregistreringen din.
Har du en Catawiki-konto? Logg inn
Gjør spesielle objekter tilgjengelig for alle gjennom online-auksjoner
Weekly auction
300 ukentlige auskjoner
Catawiki er Europas raskest voksende online auksjonsplattform. Med over 300 ukentlige auksjoner i over 80 kategorier, er Catawiki nummer 1 for kjøp og salg av spesialobjekter.
Auctioneers
194 eksperter
Catawiki-auksjoner blir nøye utarbeidet av vårt team av spesialiserte eksperter. De hjelper til med å garantere et variert utvalg av partilister.
Visitor
14M besøkende
Hver måned, ønsker Catawiki velkommen millioner av besøkende fra hele verden. Vår plattform er tilgjengelig på 17 språk, inkludert engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

Catawiki er den perfekte plattformen for å selge Klassisk kunst online. Bare noen få av de mange partiene som tilbys i vår Klassisk kunst auksjon.

Besøk auksjonen

Slik selger du gjennom Catawiki

Registrering som selger

Registrering som selger er gratis og veldig lett å gjøre. Når du har en konto, kan du tilby så mange objekter som du ønsker, som er av topp kvalitet.

Send inn partiet ditt

Velg auksjonen som passer til ditt parti. Vennligst legg til en nøyaktig beskrivelse og fjern bilder som viser partiet så bra som mulig.

Betalinger

Vi vil varsle deg når kjøperen har overført betalingen. Du kan så sende varen din innen 3 virkedager. Du mottar betaling innen 2 uker med å indikere at varen din har blitt sendt, forutsatt at det ikke er noen tvist knyttet til kjøpet.

Fraktkostnader

Fraktkostnader er uten provisjon. Som selger kan du angi fraktkostnadene for ulike destinasjoner når du tilbyr dine parti.
Verdensomspennende salgspotensial
€ 0

Gratis oppføring

12.5%

Kommisjon

Salgsavgiften for selgere er 12,5% av vinnerbudet, eksklusive merverdiavgift. Provisjonsavgiften brukes for å promotere våre auksjoner. Dine parti vil bli fremmet på flere måter: gjennom online reklame, sosiale medier, e-post og annonsering, for å nevne noen.
853 afc969dd60259c9449cf2bfe22a1ee375ad5694b landscape
855 3bb9e8ff72c060d929f9ff732a8448b892d5ecf6 landscape
857 0457efe5c8164dd44deb23b7a16b505eb8b63532 landscape

Catawiki vil fremme dine parti via flere online annonseringsplattformer - Google, Facebook og vårt partnernettverk gjennom blogger og temanettsteder.

Hva kan jeg selge på Catawiki sine online-auksjoner?
Hver uke organiserer vi over 300 auksjoner i 80 kategorier, og vi leter alltid etter spesielle objekter som skal inkluderes i våre auksjoner. Dette er typen objekter som bærer følelser, holder historisk eller kulturell verdi, eller er interesseobjekter som vil fange oppmerksomheten til publikum. Vi gleder oss over gjenstander i en rekke kategorier, fra klokker til kunst, fra curio til frimerker, og fra vin til klassiske biler.
Hvordan kan jeg se om mine objekter passer til Catawiki?
Uansett hva dine spesielle gjenstander er, vil våre auksjonarier gjerne vurdere dem for inkludering i våre auksjoner. Alle delene må ha en estimert verdi på minst € 75. Dette skyldes at våre kjøpere kommer til Catawiki på jakt etter noe, ikke bare utenom det vanlige, men også av verdi. Hvis du ønsker å tilby objekter med lavere estimerte verdier, foreslår vi å gruppere dem og selge dem som en samling.
Det er på tide å selge til budgivere fra hele verden
Begynn å selge nå