Slik bruker du auksjonene våre

Slik selger du gjenstandene dine på våre auksjoner

Alle med samleobjekter av førsteklasses kvalitet kan enkelt tilby disse opp til våre auksjoner.

Registrer deg som selger

• Velg auksjonen du vil selge gjenstandene dine på

• Beskriv objektet ditt etter beste evne, og legg ved tydelige bilder

• Opprett deretter en gratis konto

• Eksperten vil sende deg en melding så fort objektet har blitt godkjent og kan legges ut på auksjon

Slik fungerer det

• Objekter starter på 1 €1 £1 $

Alle auksjonsobjekter starter på 1 €1 £1 $. I samråd med eksperten er det mulig å legge en reservasjonspris til objekter med høy forventet fortjeneste.

• Betalinger

Vi varsler deg når kjøperen har overført betaling til Catawiki. Bare da bør du sende varene, og pass på å gjøre dette innen 3 virkedager. Du vil bli utbetalt innen 3 uker etter at du har indikert at varen er blitt sendt forutsatt at ingen tvist har blitt åpnet relatert til kjøpet.

• Auksjonskostnader

Vår kommisjonsavgift er 12,5%, ekskludert moms (15,1% inkl. moms) på det vinnende budet. Kommisjonsavgiftene brukes blant annet til utstrakt markedsføring av auksjonene våre.

• Fraktkostnader

Det er ingen kommisjonsavgift på fraktkostnader. Som selger angir du fraktkostnader til ulike steder når du legger ut objektene for salg.

Registrer deg som selger

Fordelene med å bruke Catawikis auksjoner

• Høye
    inntekter

• Raske og
    trygge salg

• Eksperter i
    hver kategori

• Internasjonal
    brukerskare

Vil du å legge inn et bud på våre auksjoner?

Klikk her for mer informasjon.

Last ned Catawikis auksjonsapp

Last ned fra App Store Last ned fra App Store