Kjøp og selg spesielle objekter på våre auksjoner
Alle auksjoner
Classic cars

Tjen mer ved å selge på Catawiki's Auksjon av klassiske biler / automobilia

Begynn å selge nå

Med et globalt publikum, er Catawiki den perfekte plattformen for å selge ditt parti.

Bare noen få av de mange partiene som er inkludert i vår Auksjon av klassiske biler / automobilia

Katalog Citroen SM signerte Delpire - september 1971

€ 160

Minerva - Bilmaskot / emblem - Første halvdel av det 20. århundre

€ 380

Opel bil brosjyrer 35 Kopier mye satsvis

€ 100

Rattet Mercedes

€ 177

Om Catawiki og våre auksjoner

Registrer deg gratis og begynn å selge for å tjene penger trygt og sikkert

 1. Hva er Catawiki?

  Catawiki er det raskest voksende online auksjonshuset i verden. Vår hjemmeside kobler internasjonale budgivere som ønsker å kjøpe og selge unike og ekstraordinære objekter.

 2. Hvordan våre auksjoner fungerer

  Hver fredag er Catawiki vert til over 300 ukentlige auksjoner fordelt på 80 forskjellige kategorier fra moderne kunst til klassiske biler, fra klokker til smykker og antikviteter.

 3. Våre eksperter

  Mer enn 170 eksperter som kurerer og veileder våre auksjoner, garanterer vi et variert utvalg av parti i høy kvalitet.

 4. Type objekter

  Alle som har spesielle objekter, med en forventet inntekt på minst € 75, kan enkelt by dem opp for auksjon.

 1. 35,000+

  objekter solgt hver uke

 2. 174

  Spesialiserte eksperter

 3. 15 million

  besøkende hver måned

 4. 300+

  ukentlige auksjoner

Slik selger du gjennom Catawiki

Selg dine spesielle objekter i fire enkle trinn

Begynn å selge nå

Internasjonalt salgspotensial for en liten avgift

Det er alltid gratis å tilby ditt parti, vil du kun betale et gebyr når objektet blir solgt

€ 0

Free listing

12.5%

Kommisjon

Salgsavgiften for selgere er 12,5% av vinnerbudet, eksklusive merverdiavgift. Provisjonsavgiften brukes for å promotere våre auksjoner. Dine parti vil bli fremmet på flere måter: gjennom online reklame, sosiale medier, e-post og annonsering, for å nevne noen.

Hvorfor selge med Catawiki?

Spesialiserte eksperter, Internasjonalt salgs marked & Raske salg

 1. Spesialiserte eksperter

  Catawiki er en av de eneste online auksjonshus i verden som arbeider med et team av spesialiserte eksperter, som kurerer og overvåker hver auksjon. De er nasjonale og internasjonale eksperter på sine felt. Alle auksjonsparti på vår plattform blir vurdert og verdsatt av våre eksperter.

 2. Internasjonalt salgs marked

  Hver måned får Catawiki millioner av besøkende fra hele verden. Vår plattform er tilgjengelig i mer enn 15 språk, inkludert engelsk, tysk, fransk, nederlandsk, italiensk, spansk, kinesisk og portugisisk.

 3. Raske salg

  Catawiki auksjoner bort mer enn 35.000 gjenstander hver uke i over 300 auksjoner. Siden vi har nye auksjoner hver uke, kan du selge ditt parti svært raskt. Catawiki har ingen grense på hvor mange parti du kan tilby opp for auksjon til enhver tid.

Sitat fra våre selgere

Vi har mer enn 150,000 selgere på tvers av våre 80+ kategorier

Anythingelse
'Catawiki når nøyaktig til riktig målgruppe jeg leter etter. Dette er svært gunstig for meg. Jeg begynte smått, men nå kan jeg leve fra salgene jeg gjør på Catawiki.'
Seller: Anything Else
Eltestamentodebaron
'Spansk kunst er verdsatt mye mer enn vi trodde det ville være i utlandet. Vi hadde virkelig ingen anelse om det internasjonale markedet før vi sluttet oss til Catawiki.'
Seller: El Testamento de Baron
Haydenkayshq
"Den globale eksponeringen som Catawiki gir er svært attraktivt siden det kutter ut de astronomiske kostnadene forbundet med tradisjonelle auksjonshus og kunstgallerier. Det hjelper meg også å markedsføre og selge mitt arbeid i stor skala."
Seller: HaydenKaysHQ

Det er på tide å selge til budgivere fra hele verden

Begynn å selge nå
Auctioneers

Om Catawikis Auksjon av klassiske biler / automobilia

Lyden av en vintage motor, skjønnheten av en velformet maskin og vinden i håret - dette er noen av tingene som er verdsatt av klassiske bilentusiaster fra hele verden. Klassiske biler er elsket over hele verden av samlere og entusiaster, enten det er James Bonds Aston Martin eller en vintage Ford. En klassisk bil er en bil som takket være sin spennende historie eller verdi er verdt å redde. De klassiske bilforeningene "The Classic Car Club of America" ​​og "The Antique Automobile Club of America" ​​inneholder mange biler som passer inn i kategorien av klassiske biler. Denne kategorien inkluderer biler som Rolls-Royce fra årene 1925 til 1948 og Aston Martin biler produsert i årene mellom 1927-1939.

Catawikis auksjon av klassiske biler omfatter biler fra hele verden og har solgt auksjonsobjekter som en Rolls-Royce Silver Cloud fra 1965 som ble solgt for 48.000 pund og en C1 Corvette cabriolet fra 1960 som ble solgt for 43.500 pund. Catawikis auksjon av klassiske biler er det perfekte stedet å selge spesielle objekter, enten du planlegger å selge et klassisk arvestykke som du har renovert eller en luksusbil fra samlingen din. Alle våre auksjoner er overvåket av en profesjonell auksjonarius som også er en spesialist i sitt felt, mens våre offisielle notarius sørger for at alle bud er gyldige. Når budrunden er over sørger vårt trygge betalingssystem for at både kjøper og selger får en utmerket kjøpsopplevelse.

Catawiki er det perfekte stedet å selge din klassiske bil. Begynn å selge i dag!