Guide close

Slik fungerer det

Trinn 2: Vinn ditt spesielle objekt

Nå som du har funnet ditt unike element, er det på tide å vinne det! Før du begynner å by, er det to ting du må være klar over:

Minimumsbud - dette er neste mulige beløp du kan by på. Budet ditt må være større eller lik dette beløpet.

Minimumspris - noen parti kan ha en minimumspris. Dette er den laveste prisen som selger er villig til å selge sine varer til. Når minimumsprisen er overskredet, kan partiet selges.

Winning

Over til bugivningen! Det er tre måter du kan legge bud på:

  • Manuelt bud
  • Rask bud
  • Automatisk bud

Med et manuelt bud, kan du legge inn hvilket beløp du vil så lenge det er et komplett nummer og høyere enn det neste minimumsbudet. Dette er et engangsbud. Hvis du blir overbudt, må du plassere et nytt.

Vil du ikke angi en bestemt verdi? Plasser et raskt bud! Du kan velge noen av de tre oppgitte budene bare ved å klikke på dem, og vi legger inn budet på dine vegne. Enkelt, ikke sant?

Og hvis du ikke vil holde oversikt over budgivning hele tiden, kan du legge inn et automatisk bud. Bare før inn det maksimale beløpet du vil bruke på partiet. Når du er overbudt, plasserer vi det neste minimumsbudet på dine vegne. Men ikke bekymre deg, det gjør vi bare til vi har nådd det maksimale beløpet du har angitt. Når ditt maksimum er nådd, vil vi varsle deg.

Før du legger inn et bud, må du sjekke ut fraktkostnadene først. Du kan også se om det er mulig å hente partiet, slik at du kan slipper å måtte betale ekstra fraktkostnader.

Nå som du vet hvordan du kan by, la oss prøvedet. Lykke til!