Guide close

Slik fungerer det

Trinn 1: Finn ditt spesielle objekt

Med mer enn 50 000 parti per uke kan det være en utfordring å finne objektet du leter etter. Øverst på hjemmesiden finner du en søkeboks hvor du kan skrive inn hvilken type objekt du vil finne på plattformen vår. Hvis resultatene fremdeles er for store, kan du alltid prøve å begrense det ned i filtrene til venstre eller ved å se på bestemte kategorier.

Finding

Dine mest spesielle objekter

Du kan være på utkikk etter et spesielt objekt som vi ikke har i våre auksjoner - enda! Siden vi alltid leter etter virkelige unike elementer, kan vi komme over det senere. Du kan sette opp en auksjonsvarsel ved å fortelle oss hva du leter etter, og vi vil fortelle deg om vi klarer å finne objektet. Du blir den første som vet!

Dine favorittobjekter

Har du funnet hva du vil kjøpe, men har ikke tid til å ta handling ennå? Du kan enkelt markere dette som din favoritt. Vi legger det til favorittlisten din, slik at du alltid kan finne den igjen. Du kan favorisere så mange parti som du vil!

Eller kanskje er det visse kategorier du virkelig liker - du kan også favorisere disse auksjonene og holde oversikt over dem på ukentlig basis.