Rettferdig forretningspraksis

For å garantere trygge og pålitelige auksjoner, opererer Catawiki under en rekke føringsprinsipper.

1. Verifikasjon av notar

Alle auksjonsmidlene verifiseres av en uavhengig notar, Hr. J. Borren av Hr. M.J. Meijer Notarissen N.V., Amsterdam.

2. Selgere får ikke lov til å legge inn bud på deres egne gjenstander

Selgere får ikke lov til å legge inn bud på deres egne partier. Systemet vårt sørger for at selgere ikke har mulighet til å legge inn bud på gjenstander som er lagt ut fra deres egne konti.

3. Den høyeste budgiveren vinner.

Budvinduet forlenges med ett minutt for alle auksjonene på Catawiki dersom et bud legges inn i det siste minuttet. Dette gir andre budgivere nok tid til å legge inn et nytt bud, og dere trenger ikke å vente til de siste sekundene før dere legger inn nye bud. Catawiki angir alltid tydelig hvilken budgiver som har det høyeste eller vinnende budet. Så fort auksjonen er ferdig, mottar alle vinnende budgivere en bekreftelse på e-post som angir at de har vunnet.

4. Ansatte tillates ikke å selge på auksjonen

Ansatte ved Catawiki og/eller deres familiemedlemmer tillates ikke å legge inn objekter til auksjon på Catawiki. Dette hjelper med å garantere ansattes nøytralitet når du behandler våre auksjoner. For Catawiki er dette en regel som er strengt håndhevet.

  • Eksperter kan ikke legge inn bud.
5. Det kreves ID av selgere

Hvis brukere ønsker å selge objekter på Catawiki, kan de bli bedt om en skanning eller et fotografi av et gyldig legitimasjonsbevis (bilde-ID utsendt av myndighetene ). Informasjonen om identifikasjonsbeviset, som tydelig viser minst fullt navn, fødselsdato og ID-nummer, kreves av vår tredjeparts betalingsprosessor, Stripe, som behandler betalinger på vår online plattform.

Last ned Catawikis auksjonsapp

Last ned fra App Store Last ned fra App Store