Å by
Hvorfor er kontoen min sprret fra å levere inn bud?

Om kontoen din er sperret for å legge inn bud, er det mulig du har utestående betalinger.

Dette kan skje om du ikke har betalt for et parti du har vunnet innenfor de gitte tidsrammene. Siden alle bud på Catawiki er bindende, må du betale for alle kjøp du vinner. Når du vinner et parti, vil vi sende deg flere betalingspåminnelser og om du i kke betaler i tide, vil kontoen din bli sprret fra budgivning og kjøping.

Ha en kikk på siden «Mine vunne partier» under fanen «Ubetlt». Her vil du se alle utestående bestillinger du har. I det tillfellet din bestilling er blitt kansellert, må du fortsatt betale auksjonsavgiften (9 % av vinnerbudet).

Såå snart din betaling for utestående fakturaer er behandlet, kan du delta i budgivning igjen. Om du velger å betale via bankoverføring, vær oppmerksom på at dette kan ta opp til to arbeidsdager for behandlingen av betalingen din er gjennomført og kontoen din er åpnet. Vi anbefaler deg derfor å bruke en direkte betalingsmåte på vår nettside for betalinger.

Er kontoen din sperret og du vil ha mer informasjon, ta kontakt med oss.