Å by
Hvorfor kan jeg ikke legge inn et bud?

For det første er det viktig å sikre at kontoen din har blitt aktivert. Vennligst sjekk at du har bekreftet din registrering ved hjelp av linken i e-postbekreftelsen.

Din konto trenger å ha blitt godkjent for budgivning. Sjekk om du har skrevet inn bekreftelseskoden sendt til deg via telefon eller tekstmelding. Du må også være pålogget for å legge inn et bud. Du kan sjekke øverst i høyre hjørne av skjermen for å se om du er logget inn, for brukernavnet ditt skal vises der.

Budet ditt vil ikke bli akseptert dersom den er ugyldig. 'Ugyldig bud meldingen kan oppstå når det angitte beløpet er ikke høyt nok, når det angitte beløpet inkluderer et annet symbol enn et tall (for eksempel en bokstav, komma eller bindestrek), eller når auksjonen er allerede stengt.