Budgivning
Problemer under budgivningen
Appen virker ikke. Hva må jeg gjøre?
Hvordan vet jeg hvilken app versjonen jeg bruker og hvordan oppdaterer jeg appen?
Hvorfor er kontoen min sprret fra å levere inn bud?
Hvorfor blir jeg noen ganger belastet når jeg legger inn et bud?
Reserveringsbeløp og automatiske bud
Hva er "Ekspert"-estimatet?
Jeg har fått beskjed om at jeg kan kjøpe et parti selv om mitt siste bud var under minimumsprisen. Hvorfor er det sånn?
Jeg ønsker å legge inn et bud på en vare med en minstepris (MP) og ønsker å vite hva som er minimum.
Hvorfor begynner noen parti med budgivning fra et beløp som er høyere enn € 1?
Jeg vil gjerne legge inn et bud på et parti med en minimumspris. Hva betyr dette?
Slik legger du inn et bud
Jeg er interessert i et parti som ikke ble solgt. Kan jeg få kontakt med selgeren eller fortsatt legge inn bud på den nå?
Tilpass app med bud og en liste over dine favoritter.
Hvordan er det mulig at noen vant auksjonen med et bud plassert etter klokka 20:00?
Hvordan er det mulig at noen vant et parti når jeg så at auksjonen var avsluttet og minimumsprisen ikke var oppfylt?
Kan jeg endre min foretrukkede valuta?
Hvorfor øker noen bud uregelmessig?
Hvorfor blir budrunden for noen partier tidvis gjort lenger?
Fraktkostnadene virker svært høye. Hva gjør jeg?
Hvordan kan jeg finne og få beskjed om produkter jeg er interessert i?
Hvordan fungerer Catawiki-appen?
Hvem er våre interne eksperter?
Det er to identiske høyeste bud. Hvordan er det mulig?
Hvorfor kan jeg ikke legge inn et bud?
Hvilke land kan jeg legg inn bud fra?
Hva gjør det trygt å kjøpe gjennom Catawiki?
Jeg ønsker å trekke tilbake eller avbryte et tidligere bud.
Hva er ekstra budgiver-garanti?