Om Catawiki

Oppdage inspirerende objekter hver uke

Unike objekter valgt av våre eksperter

Catawiki er markedsplass på nett for det uvanlige, uventet og unike. Gjennom plattformen vår tilbyr vi spesialobjekter til internasjonale kjøpere, som deler vår lidenskap for det ekstraordinære.

Fakta og figurer

50 000 +

objekter i auksjon hver uke

200

eksperter

Sju millioner

unike besøkende

80

kategorier

Hvordan alt startet

Catawiki ble grunnlagt i 2008. Hjemmesiden var opprinnelig utformet som en plattform hvor samlere kunne administrere og holde styr på samlingene sine på nett. Besøkende kan fremdeles legge til nye gjenstander til de eksisterende katalogene over samlingsobjekter. Ikke overraskende er navnet Catawiki en sammensetting av ordene ´catalogue´ og ´wiki´. I 2011 startet Catawiki med å holde ukentlige auksjoner av ulike kategorier, inkludert kunst, antikviteter, klassiske biler, klokker, smykker, mote, bøker og frimerker.

Spesialiserte eksperter

Vår team av interne eksperter er hjertet på Catawiki og det som gjør det unikt. Ved å bruke deres enorme kunnskap og ekspertise, gir vi veiledning for både kjøpere og slegere. Ved å velge og bekrefte alle partier som er inkludert på plattformen vår, passer de på at alle objektene som er på Catawiki virkelig spesielle.

Informasjon om firma

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederland

Kontakt oss

Handelskammer: Groningen, Nederland

Handelskammer nummer: 01131735

ID-nummer, moms: NL8194.21.182.B01

Hver eneste måned ønsker Catawik millioner av besøkende fra hele verden velkommen. Vår organisasjon har derfor et sterkt internasjonalt fokus, med ansatte fra hele Europa. Våre kontorer er basert i Nederland, Tyskland, Frankrike, Italia og Spania.

Bli en del av oss!

Catawiki vokser raskt og internasjonalt! Vi behøver ekte spesialister som kan hjelpe oss med å oppnå våre ambisjoner.