Om Catawiki

Vi gjør eksepsjonelle gjenstander tilgjengelig for alle

Ukentlige auksjoner for spesialobjekter

Catawikis mål er å gjøre eksepsjonelle gjenstander universelt tilgjengelig. Våre ukentlige auksjoner inkluderer tusener av uvanlige, sjeldne og eksepsjonelle gjenstander du ikke finner i hvilken som helst butikk.

Fakta og figurer

50 000 +

parti hver uke

194

eksperter

14 millioner

besøkende hver måned

300 +

ukentlige auksjoner

Hvordan alt startet

Catawiki ble grunnlagt i 2008. Hjemmesiden var opprinnelig utformet som en plattform hvor samlere kunne administrere og holde styr på samlingene sine på nett. Besøkende kan fremdeles legge til nye gjenstander til de eksisterende katalogene over samlingsobjekter. Ikke overraskende er navnet Catawiki en sammensetting av ordene ´catalogue´ og ´wiki´. I 2011 startet Catawiki med å holde ukentlige auksjoner av ulike kategorier, inkludert kunst, antikviteter, klassiske biler, klokker, smykker, mote, bøker og frimerker.

Spesialiserte eksperter

Catawiki's auksjoner er nøye utarbeidet av vårt team av eksperter. De hjelper med å garantere et variert og høyt utvalg av parti.

Informasjon om firma

Catawiki B.V.

Overcingellaan 5

9401 LA Assen, Nederland

E-post: info@catawiki.no

Telefonnummer:

Handelskammer: Groningen, Nederland

Handelskammer nummer: 01131735

ID-nummer, moms: NL8194.21.182.B01

Hver eneste måned ønsker Catawik millioner av besøkende fra hele verden velkommen. Vår organisasjon har derfor et sterkt internasjonalt fokus, med ansatte fra hele Europa. Våre kontorer er basert i Nederland, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia og Spania.

Bli en del av oss!

Catawiki vokser raskt og internasjonalt! Vi behøver ekte spesialister som kan hjelpe oss med å oppnå våre ambisjoner.