Kundestøtte

How can we help you?

Our customer support will be in English.

Velg en kategori

Oftest stilte spørsmål

 • Er Catawiki gratis?

  Å opprette en Catawiki konto er helt gratis. Kontoer brukes for å kjøpe eller selge ting på auksjon. Kjøpere og selgere betaler kun provisjons avgifter på inntektene.

 • Hva gjør det trygt å kjøpe gjennom Catawiki?

  Catawiki tilbyr en svært sikker betalingsmåte. For det første, betaler du Catawiki for varen du har vunnet. Vi informerer deretter selgeren at du har overført betalingen. Selgers sender deretter ditt auksjonsobjekt til deg så snart som mulig, og mottar selv betaling etter kort tid.

 • Hvorfor har mitt bud ikke blitt akseptert?

  Budet ditt vil ikke bli akseptert dersom den er ugyldig. "Ugyldig bud" meldingen kan oppstå når det angitte beløpet er ikke høyt nok, når det angitte beløpet inkluderer et annet symbol enn et tall (for eksempel en bokstav, komma eller bindestrek), eller når auksjonen allerede er stengt.

 • Jeg ønsker å legge inn et bud på en vare med en minstepris (MP). Hva betyr dette?

  Noen auksjonsparti har blitt satt med en "minstepris". Dette er en skjult minstepris som en selger har satt i samråd med auksjonarius. Denne prisen er den laveste prisen som en selger vil fortsatt være villig til å selge sitt parti for. Minsteprisen kan kun settes for auksjonsobjekter med høy forventet inntekt. Hvis en minstepris ikke er oppfylt når auksjonen avsluttes, vil de aktuelle partiet ikke auksjoneres bort. 

 • Kan jeg sette en minimums pris (Minstepris) på mitt auksjonsobjekt?

  Noen parti har blitt satt med en \"Minstepris\". Dette er en skjult minstepris som en selger har satt i samr\u00e5d med auksjonarius. Dette reserverer den laveste prisen som en selger vil fortsatt v\u00e6re villig til \u00e5 selge sitt auksjonsparti til. Minsteprisen kan kun settes p\u00e5 objekter med h\u00f8ye forventet inntekt.

  \n

  Hvis en minstepris ikke er oppfylt n\u00e5r auksjonen avsluttes, vil det aktuelle partiet ikke auksjoneres bort. V\u00e5re auksjonarius vil vurdere bel\u00f8pet p\u00e5 minsteprisen f\u00f8r auksjonspartiet godkjennes.

  "}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16043212},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Proxima Nova"}">Noen parti har blitt satt med en "Minstepris". Dette er en skjult minstepris som en selger har satt i samråd med auksjonarius. Dette reserverer den laveste prisen som en selger vil fortsatt være villig til å selge sitt auksjonsparti til. Minsteprisen kan kun settes på objekter med høye forventet inntekt.

  Noen parti har blitt satt med en \"Minstepris\". Dette er en skjult minstepris som en selger har satt i samr\u00e5d med auksjonarius. Dette reserverer den laveste prisen som en selger vil fortsatt v\u00e6re villig til \u00e5 selge sitt auksjonsparti til. Minsteprisen kan kun settes p\u00e5 objekter med h\u00f8ye forventet inntekt.

  \n

  Hvis en minstepris ikke er oppfylt n\u00e5r auksjonen avsluttes, vil det aktuelle partiet ikke auksjoneres bort. V\u00e5re auksjonarius vil vurdere bel\u00f8pet p\u00e5 minsteprisen f\u00f8r auksjonspartiet godkjennes.

  "}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16043212},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Proxima Nova"}">Hvis en minstepris ikke er oppfylt når auksjonen avsluttes, vil det aktuelle partiet ikke auksjoneres bort. Våre auksjonarius vil vurdere beløpet på minsteprisen før auksjonspartiet godkjennes.

 • Jeg har et verdifullt individuell stykke. Er mitt objekt egnet for auksjon?

  Våre auksjonarius er alltid på utkikk etter interessante elementer for sine auksjoner. Du kan tilby verdifulle enkeltelementer til auksjonarius for verdivurdering etter at duoppretter et parti for den ønskede auksjonen. Auksjonarius kan da gi deg råd om hvilke (tema) auksjoner ville best passe for ditt parti. Hvis du ønsker et estimat av inntektener før tilbyr ditt parti, kan du be auksjonarius om et anslag gjennom 'Melding til auksjonarius' tekstboksen.

 • Jeg har sendt et parti for auksjon. Når vil det bli anmeldt?

  Våre auksjonarius vurdere alle partier som sendes inn så snart som mulig. Vårt mål er å gå gjennom alle parti innen en uke. Men for tema auksjoner eller svært populære auksjoner, kan denne vurderingen ta litt lengre tid. I det øyeblikket varen din blir akseptert, vil du motta en automatisk melding.

 • Jeg har vunnet et parti. Hvordan overfører jeg betaling?

  Etter at auksjonen er avsluttet, blir kjøperne tilsendt en e-post med en link til betalingssiden. Du kan kun betale med kredittkort eller bankoverføring. Hvis du har en nederlandsk bankkonto, er det mulig å velge alternative betalingsmetoder, som for eksempel iDeal. Hvis du har en belgisk bankkonto, kan du også betale online med Bancontact eller MrCash. Hvis du har en tysk bankkonto, kan du også betale med DirecteBanking.

  Hvis du ikke klarer å overføre betaling ved hjelp av våre elektroniske ressurser, tilbyr Catawiki mulighet til å betale via bankoverføring. For å gjøre dette, vil du motta en e-post med all relevant betalingsinformasjon.

 • Når får jeg betalt for mitt parti?

  Når kjøperen har betalt det fakturerte beløpet til Catawiki, må du sende partiet innen 3 virkedager eller gjøre den klar til å bli plukket opp. Når du har sendt eller levert partiet, du kan endre statusen på partiet til "utsendt "eller "hentet ". betalingen vil da bli sendt 14 dager senere, på den første påfølgende onsdag, forutsatt at ingen tvist har blitt åpnet relatert til kjøpet. Forventet utbetalingsdag kan også bli funnet i betalingsbekreftelsen du fikk tilsendt på e-post.

  Catawiki fungerer som et mellomledd mellom kjøper og selger og holder på betalingen inntil transaksjonen er gjennomført. Dette gjør kjøp og salg på Catawiki tryggere.

 • Når bør jeg sende mitt parti?

  Så snart den vinnende budgiver har betalt for sitt parti, vil du bli varslet via e-post. Du vil da bli bedt om å sende varen innen 3 virkedager.

Last ned Catawikis auksjonsapp

Last ned fra App Store Last ned fra App Store

Abonner på nyhetsbrev fra Catawiki

Hold deg oppdatert på de siste auksjonsnyhetene og mer.

Du kan avslutte abonnementet når som helst.

Takk, du abonnerer nå på nyhetsbrevet.