Kundestøtte

Hvordan kan vi hjelpedeg?

Vår kundesupport er på engelsk.

Velg en kategori

Oftest stilte spørsmål

 • Er Catawiki gratis?

  Å opprette en Catawiki konto er helt gratis. Kontoer brukes for å kjøpe eller selge ting på auksjon. Kjøpere og selgere betaler kun provisjons avgifter på inntektene. p>

 • Hva gjør det trygt å kjøpe gjennom Catawiki?

  Din betaling vil gå gjennom en svært sikker betalingsmåte. Vi vil spørre kjøperen om å betale for partiet innen tre dager etter auksjonen på en sikker konto. Vi underretter deretter selgeren om at kjøperen har overført betalingen og be ham om å sende varen. Selgeren vil motta betaling kort tid etter frakt. Hvis du ikke har mottatt varen innen 10 dager etter at du har betalt kjøpesummen, ber vi deg om å informere oss om at betalingen til selgeren kan holdes tilbake.

 • Hvorfor har mitt bud ikke blitt akseptert?

  Budet ditt vil ikke bli akseptert dersom den er ugyldig. "Ugyldig bud" meldingen kan oppstå når det angitte beløpet er ikke høyt nok, når det angitte beløpet inkluderer et annet symbol enn et tall (for eksempel en bokstav, komma eller bindestrek), eller når auksjonen allerede er stengt.

 • Jeg vil gjerne legge inn et bud på et parti med en minimumspris. Hva betyr dette?

  Noen parti har blitt gitt en "minimumspris". Dette er en skjult minimumspris som en selger er villig til å la sine varer gå for, sett i samråd med eksperten. Minimuspriser kan kun settes for parti med en forventet inntekt på minst € 200. Hvis en minimumspris ikke er oppfylt når auksjonen avsluttes, vil ikke det aktuelle partiet bli auksjonert.

 • Jeg har vunnet et parti. Hvordan overfører jeg betaling?

  Etter at auksjonen er avsluttet, vil kjøperne motta en e-post som inneholder en lenke til betalingssiden. Det er mulig å betale med kredittkort (Visa, MasterCard, American Express), bankoverføring eller ved å bruke en av følgende online betalingsmetoder: iDEAL, Bancontact, Giropay, SOFORT, EPS, Multibanco, Przelewy24.

 • Jeg har et verdifullt enkeltobjekt. Er varen min egnet til auksjon?

  Våre eksperter er alltid på utkikk etter interessante varer som skal inkluderes i våre auksjoner. Du kan tilby ditt verdifulle objekt til ønsket auksjon, eller etter at du har sendt den, vil en ekspert gi deg råd om hvilken auksjon som passer best for din vare. Våre eksperter er også her for å gi tilbakemelding slik at ditt parti presenteres på best mulig måte.

  Hvis du er usikker på om objektet ditt er egnet for auksjon eller vil ha en gratis vurdering av varen din, kan du fortsette med å sende inn ditt parti og sende eventuelle spørsmål du måtte ha til ekspertene i tekstboksen 'Melding til ekspert" i siste stadium av innleveringsprosessen. Vår ekspert vil da komme tilbake til deg så snart som mulig. "

 • Kan en minimums salgspris (minimumspris) påføres et parti?

  En reservepris kan settes for varer som har minimum forventet inntekt på € 200. Minimumsprisen er en skjult minimumspris som en selger er villig til å la sin vare bli solgt for. Hvis minimumsprisen ikke er oppfylt når auksjonen avsluttes, vil ikke varen bli solgt. Selgere har da muligheten til å tilby partiet på nytt i en ny auksjon etter å ha revidert minimumsprisen.

 • Jeg har sendt inn et parti for auksjon. Når blir det gjennomgått?

  Våre eksperter vurderer alle partiene som sendes inn så snart som mulig. Vårt mål er å se gjennom partiene dine innen en uke. Men for tema-auksjoner eller svært populære auksjoner, kan denne vurderingen ta litt lengre tid. Så snart partiet er akseptert, vil du motta en melding for å gi deg beskjed.

 • Når får jeg betalt for mitt parti?

  Når kjøperen har betalt det fakturerte beløpet, må du sende varen innen 3 virkedager eller gjøre den klar for henting. Når du har sendt varen eller når den har blitt plukket opp, kan du endre statusen til partiet til "sendt" eller "hentet". Din betaling vil da bli sendt 14 dager senere, den første følgende onsdag, forutsatt at det ikke er åpnet noe krav knyttet til kjøpet. Forventet betalingsdato kan også bli funnet i betalingsbekreftelsen vi sendte deg via e-post. Hvis et krav er åpnet, kan betalingen din holdes tilbake til problemet er løst, og vi vil prøve å mekle mellom deg og kjøperen. Dette gjør kjøp og salg på Catawiki sikrere.

 • Når skal jeg sende mitt parti?

  Så snart den vinnende budgiver har betalt for partiet, vil du bli varslet via e-post. Du vil da bli pålagt å sende varen innen 3 virkedager.

Last ned Catawikis auksjonsapp

Last ned fra App Store Last ned fra App Store

Abonner på nyhetsbrev fra Catawiki

Hold deg oppdatert på de siste auksjonsnyhetene og mer.

Du kan avslutte abonnementet når som helst.

Takk, du abonnerer nå på nyhetsbrevet.